Forum Bukmacherskie Typy Dnia

Forum na którym podajemy wartościowe typy  

Wszystkie czasy w strefie UTC

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Strony przydatne do typowania
PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 6:15 pm 

Dołączenie: Nie Lip 19, 2009 9:28 am
Gdy chcemy wytypować jakieś spotkanie lub zawody warto jest poznać opinie innych osób, bo jak to mówią - co dwie głowy to nie jedna.

Najpopularniejsze są fora bukmacherskie - zrzeszają one typerów z całego internetu, którzy wymieniają się tam swoimi spostrzeżeniami. Najczęściej użytkownicy zakładają swoje tematy i podają tam typy - po części jest to dzielenie się typami z innymi, ale i sprawdzenie samego siebie - na co nas stać, na pewno fajna sprawa. Ze swojej strony mogę polecić Wam forum bukmacherskie Stawiaj.pl , które organizuje wiele ciekawych konkursów z nagrodami, do dyspozycji mamy Chat bukmacherski, gdzie na każde pytanie możemy dostać błyskawiczną odpowiedź no i przede wszystkim typy. :)

Do tego warte uwagi są strony bukmacherskie, gdzie nacisk idzie głównie na typy - w internecie jest całe mnóstwo płatnych typów, ale warte uwagi są tylko te, które mają monitoring (potwierdzenie archiwum), natomiast w sieci aż roi się od chorwackich blogów, czy coraz częściej blogów z fixami na darmowym hostingu typu blox.pl czy blogspot.com - taką stronkę można założyć w 5 minut, a gdy typ nie wejdzie to założyć kolejną - co najmniej 90% płatnych typów na takich blogach to zwykłe oszustwo i naciąganie. Ja mogę polecić Wam darmowe typy tenisowe Tennis-bets.com - do wszystkich typów zamieszczone jest kilku zdaniowe uzasadnienie, a to wszystko jest w zupełności za darmo, z pewnością warto tam zajrzeć. :)

Temat postu: Re: Strony przydatne do typowania
PostWysłany: Pią Sie 20, 2010 8:55 am 

Dołączenie: Nie Lip 19, 2009 9:28 am
Warto również odwiedzać strony z informacjami o promocjach bukmacherskich - często można znaleźć tam wiele ciekawych newsów o najnowszych bonusach od i bez depozytu.

Często bonusy dają nam możliwość powiększenia swojego budżetu bez większego ryzyka, także myślę, że warto z nich skorzystać ;)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości