Temat postu: Re: Francja, Portugalia, Grecja, Belgia Turcja i Inne 2009\10
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 11:53 pm
Dołączenie: Pon Gru 27, 2010 11:51 pm
Kortrijk – Anderlecht
Typ:2 Kurs:2.00
No i na sam koniec moich typów postanowiłem znowu wrócić do piłki nożnej tym razem do ligi belgijskiej gdzie dotychczasowy lider Anderlecht w którego składzie gra polski zawodnik Marcin Wasilweski zmierzy się w swoim wyjazdowym meczu z zespołem Krtrijk. Oczywiście faworytem tego spotkania będą goście, którzy ostatnio prezentują naprawdę doskonałą formę a ostatni mecz wygrany aż 6:0 to potwierdził, dodam, że w ostatnich 7 spotkaniach Anderlecht raz zremisował a resztę spotkań wygrał imponujący bilans. Gospodarze to raczej ligowy przeciętniak o czym najlepiej świadczy miejsce centralnie w środku tabeli czyli 8 jak dotąd gospodarze zgromadzili 30 oczek i mają 17 punktów straty do dzisiejszego rywala. Jeżeli chodzi o ich formę to ostatnio nie grają źle w ostatnich 7 spotkaniach aż trzy razy wygrywali. Mimo wszystko dzisiaj trafili na doskonałego rywala z którym raczej nie będą mieli żadnych szans dlatego myślę, że warto stawiać na to zdarzenie ponieważ kurs jest naprawdę fajny. _________________ www.kontuzjowani.pl Bolesna strona sportu
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum