Bukmacher Centrebet powstał w 1992 roku. Jako korzenie wywodzą się z dalekiej Australii, gdzie właśnie to państwo uważane jest za matkę Centrebet. Odbierz swój bonus!
Dlaczego Centrebet ?
prosta w obsłudze strona polski interfejs uczciwy bukmacher bardzo szeroka oferta zakładów na wyścigi konne Centrebet bardzo mile wita swoich klientów serwując im bonus (150zł 1st deposit) promocje w kasynie i pokerze brak minimalnego depozytu minimalny zakład 1 PLN
Wpłata:
Całkowity brak minimalnego depozytu. Wpłacamy ile mamy i ile chcemy, od nikogo nie jesteśmy uzależnieni. Metody wpłat są bardzo jasne, wpłacamy przez Moneybookers, Neteller, konto bankowe lub po prostu kartę kredytową i Ukash.
Wypłaty:
Środki możemy później wypłacić na Neteller, Moneybookers, Ukash, zwrotem na kartę Visa/MasterCard a także konto bankowe. Brak minimalnej Wypłaty.
Ocena:
Centrebet jest bukmacherem w sam raz dla graczy lubiących obstawiać wyścigi konne. Oferta jest bardzo kiepska. Bukmacher nie grzeszy natomiast warunkami wpłat i wypłat bo są one zależne tylko i wyłącznie od nas.
Moja ocena: 2/5
*Zastrzegam sobie prawo do powyższego artykułu, to ja jestem jego autorem i nie życzę sobie kopiowania mojej pracy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum