Betfair jest firmą która powstała w 1999 roku. Obecnie przedstawiciele firmy urzędują w Wielkiej Brytanii (tam też znajduje się ich główna siedziba). Dziennie firma oferuje ponad 15 milinów zakładów. Odbierz bonus 30EUR
Dlaczego Betfair ?
bardzo wysokie kursy przejrzysta strona dobrze rozwinięte zakłady live polski interfejs brak ustalonej kwoty maksymalnej wygranej support dostępny 24/7 atrakcyjne oferty i bonus (30 Euro od 1st deposit)
Wpłata:
Minimalna wpłata na konto wynosi 60 PLN (konto bankowe), 10 Euro (za pomocą Moneybookers) i 15 Euro poprzez Western Union.
Wypłata:
Pieniądze można wypłacić na Moneybookers (Bez ograniczeń), Neteller (4 Euro - około 20 PLN), a także zwrotem na kartę kredytową i konto bankowe (w obu przypadkach 30 Euro).
Ocena:
Betfair jest bukmacherem przeznaczonym dla graczy posiadających wyoki budżet. Świadczyć może o tym wysoki limit wpłat. Myślę, że jeśli masz grub portfel śmiało możesz wpłacić swoje pieniądze i pomnażać je w tak zamożnej ofercie zakładów.
Moja ocena: 3.5/5
*Zastrzegam sobie prawo do powyższego artykułu, to ja jestem jego autorem i nie życzę sobie kopiowania mojej pracy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum