Betway na rynku międzynarodowym istnieje już od 1997 roku. Jest jedną z przednich firm bukmacherskich (w Polsce od2006 roku). W 2002 roku przyłączyła się do Carten Media Group. Firma posiada bardzo częste bonusy co wpływa na ilość klientów. Odbierz bonus 200PLN
Dlaczego Betway ?
wysokie kursy mnóstwo dyscyplin support dostępny przez 24/7 serwis w 100% po Polsku bardzo przyjemna nawigacja strony liczne bonusy i promocje minimalna stawka 0.50 PLN
Wpłaty:
Minimalna wpłata na konto gracza wynosi 25 PLN. Depozytów można dokonywać poprzez różne metody począwszy od Moneybookers, zakończywszy na karcie kredytowej i koncie bankowym.
Wypłata:
Minimalna wypłata w Betway wynosi 25 PLN. Wypłacać możemy na tymi samymi metodami co przy wpłacie, a więc Moneybookers, Neteller, zwrot na kartę kredytową, wypłata na konto bankowe.
Ocena:
Betway jest szanującą się firmą. Jej główną zaletą jest spora ilość ciekawych promocji i bonusów depozytowych. Warto również grać tutaj z powodu wysokiej jakości zakładów kombinacyjnych.
Moja ocena: 4/5
*Zastrzegam sobie prawo do powyższego artykułu, to ja jestem jego autorem i nie życzę sobie kopiowania mojej pracy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum