Firma Ladbrokes uważana jest za prawdziwego ojca bukmachera w Wielkiej Brytanii. Bukmacher powstał w 1885 roku. Bardzo szybko rozwija się interes grupy Ladbrokes o czym mogą świadczyć nawet pierwsze punkty otwarte we Włoszech i Hiszpanii. Odbierz swój bonus w Ladbrokes!
Dlaczego Ladbrokes ?
bardzo solidna i bezpieczna firma doświadczeni pracownicy od lat mający do czynienia z zakładami support dostępny całą dobe 24/7 dziecinnie prosta w obsłudze strona internetowa Freebet 100 % od pierwszej wpłaty polski interfejs minimalny zakład wynosi 0.50 PLN
Wpłaty:
Minimalna wpłata wynosi tylko 20 PLN. Pieniądze możemy wpłacać poprzez Moneybookers, Neteller, Przelewy24 kartę kredytową i debatową a także konto bankowe.
Wypłaty:
Minimalna wypłata w Ladbrokes wynosi 20 PLN. Wygrane środki można wypłacić poprzez Moneybookers, Neteller, konto bankowe jak i zwrot na kartę Visa/MasterCard.
Ocena:
Ladbrokes jest firmą stawiającą na bezpieczeństwo. Oferta zakładów jest bardzo duża. To idealne rozwiązanie dla graczy lubiących najwyższe bezpieczeństwo oraz wysoką jakość zakładów.
Moja ocena: 3.5/5
*Zastrzegam sobie prawo do powyższego artykułu, to ja jestem jego autorem i nie życzę sobie kopiowania mojej pracy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum