MyBet jest bardzo młodym Bukmacherem na rynku polskim (istnieje zaledwie 2 lata). Już w pierwszym roku swego istnienia zaproponował wszystkim którzy zarejestrują się z promocyjnego linku otrzymają 1 Euro. Promocja bardzo odważna, wiadomo ile chętnych się zarejestruje. Odbierz bonus!
Dlaczego MyBet ?
serwis od dwóch lat w języku polskim dostępny suppory w jezyku polskim, w angielski 24/7 minimalna stawka 0.25 Euro (około 1 PLN) posiada konto w polskim banku nawet do 50 Euro od pierwszego depozytu wpłaty przez moneybookers liczą się do bonusu powitalnego
Wpłaty:
Minimalna wpłata w MyBet to 5 Euro (około 20 PLN). Możliwości wpłat jest bardzo wiele: Moneybookers, karty kredytowe, konta bankowe, NETELLER.
Wypłaty:
Z wypłatami podobno bukmacher zawsze się spóźnia. Średnio wypłata powinna trwać od 2 do 5 dni roboczych, jednak często zdarza się że trwają one ponad tydzień. Na stronie brak informacji o minimalnej wypłacie. Wypłacać można tymi samymi metodami co wpłacać.
Ocena:
Mybet jest bukmacherem dopiero wchodzącym w świat hazardu. Póki co nie można spodziewać się po nim niczego specjalnego.
Moja ocena 2.5/5
*Zastrzegam sobie prawo do powyższego artykułu, to ja jestem jego autorem i nie życzę sobie kopiowania mojej pracy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum