Firma Pinnacle Sports została założona w 1998 roku. Bukmacher jest bardzo popularny wśród społeczności całego świata. Główną zaletą bukmachera są bardzo wysokie kursy (najwyższe w sieci). Odbierz bonus i sprawdź Pinnacle
Dlaczego Pinnacle ?
najwyższe kursy w sieci support dostępny 24/7 minimalna stawka 1 USD (równowartość po aktualnych kursach) bardzo wysokie limity stawek na wydarzenia sportowe 100 % bonusu od pierwszej wpłaty pierwsza w miesiącu wypłata za darmo bez jakichkolwiek kosztów bukmacher przeznaczony do obrotu większą ilością pieniędzy prosta w obsłudze strona
Wpłaty:
Minimalna wpłata do Pinnacle wynosi 25 PLN. Metod wpłat jest cała masa: Bank Wire Transfer, Cashier’s Cheque, Chinese Debit Cards, ClickandBuy, Karty kredytowe, Konta bankowe, Moneta, Moneybookers, myCitadel, NETELLER, Przelewy 24, WebMoney a także POLi.
Wypłaty:
Minimalna wypłata wynosi 35 PLN. Metod wypłat podobniej jak i wypłat jest bardzo wiele między innymi Moneybookers, Poli, NETTELER, Karty kredtowe i wiele innych.
Ocena:
Pinnacle jest idealnym rozwiązaniem dla graczy inwestujących większe stawki w grę. Na pewno przyda się takiej osobie wysoki limit stawki na dany mecz i bardzo wysokie, atrakcyjne kursy.
Moja ocena: 4/5
*Zastrzegam sobie prawo do powyższego artykułu, to ja jestem jego autorem i nie życzę sobie kopiowania mojej pracy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum