Bukmacher Betclick na rynku istnieje od 2005 roku. Jest to bardzo mloda firma rozwijająca się w bardzo szybkim tępie. Głównym ambasadorem Betclick jest jeden z najwybitniejszych polskich komentatorów sportowych Polsatu Mateusz Borek. Odbierz Darmowy Zakład
Dlaczego Betclick ?
cashback 55 zł (zwrot pierwszego zakłady, gdy okaże się przegrany do 55 zł) minimalna wpłata zaledwie 15 zł support dostępny 24/7 strona w języku polskim (polski interfejs) szeroka oferta zakładów sportowych różnorodność dyscyplin liczne promocje bukmacherskie i darmowe spiny w kasynie prosta nawigacja strony bezpieczna technologia wpłat
Wpłaty:
Minimalna wpłata wynosi 15 zł. Metody wpłaty: Moneybookers, NETELLER, karty kredytowe, Przelewy24 a także konto bankowe.
Wypłaty:
Minimalna kwoty wypłaty to 30 zł. Możliwości wypłaty to portfele internetowe: Moneybookers, NETELLER, a także zwrot na kartę Visa/MasterCard i konta bankowe.
Ocena:
Betclick jest bukmacherem bardzo młodym (istnieje 4 lata na rynku). W tym czasie naprawdę bardzo się rozwinął. Jest idealnym rozwiązaniem dla początkujących graczy. Na pewno warto wpłacić do tego bukmachera ponieważ oferuje on rewelacyjny bonus zwrotu od pierwszego zakładu (cashback 55 zł).
Moja ocena: 3.5/5
*Zastrzegam sobie prawo do powyższego artykułu, to ja jestem jego autorem i nie życzę sobie kopiowania mojej pracy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum