Forum Bukmacherskie Typy Dnia

Forum na którym podajemy wartościowe typy  

Wszystkie czasy w strefie UTC

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: BAH typowo dla początkujących
PostWysłany: Czw Sie 06, 2009 12:52 pm 

Dołączenie: Pon Lip 20, 2009 2:46 pm
Image

Bet-at-home to typowy bukmacher dla początkujących graczy, zaczynających obstawiać przez Internet. Sam zaczynałem w nim grać i większość moich znajomych również. Bukmacher może się spodobać, gdyż strona posiada przyjazny dla oka design, a oferta wygląda bardzo podobnie, jak na stronach internetowych bukmacherów naziemnych.
Jeśli chcesz przyczynić się do rozwoju naszego forum, to zarejestruj się poprzez następujący link rejestracyjny, który uprawnia do otrzymania bonusu 50PLN.

I tutaj w zasadzie plusy się kończą. Zdecydowanie największym minusem "baha", są kursy przez nich wystawiane. Są one dużo niższe niż u konkurencji, a czasami nawet wołają o pomstę do nieba. Niejednokrotnie spotkałem się już z przypadkiem, gdzie np. kurs na handicap -1,5 na Manchester United w innych firmach wynosi około 1.70, a w bet-at-home oferują nam @1.30.
Bukmacher jednak w ofercie ma takie ligi, że czasami dane spotkanie można zagrać w bardzo małej ilości firm bukmacherskich, w tym właśnie w bet-at-home.
Ja osobiście grałem tam przez około 3 miesiące, potem drastyczne różnice kursów coraz bardziej działały mi na nerwy, i zdecydowałem się na przenosiny, zresztą bardzo udane.

Temat postu: Re: BAH typowo dla początkujących
PostWysłany: Śro Lip 14, 2010 7:31 pm 
Administrator

Dołączenie: Sob Lip 18, 2009 7:43 pm
Zgadza się, że bah to solidny bukmacher. Mają porządne zaplecze i nie zdarzają im się wpadki. Lekkim mankamentem są nieraz kursy, które przy tak znanym bukmacherze jak bet-at-home - powinny być po prostu wyższe. Nie uważacie, że trochę je zaniżają?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości