Forum Bukmacherskie Typy Dnia

Forum na którym podajemy wartościowe typy  

Wszystkie czasy w strefie UTC

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: NBA 2009\10
PostWysłany: Sob Paź 10, 2009 12:39 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Sob Paź 10, 2009 12:11 pm
Typy Poparte Analizami 8-)

Temat postu: Re: NBA 2009\10
PostWysłany: Pon Gru 27, 2010 11:55 pm 

Dołączenie: Pon Gru 27, 2010 11:51 pm
New Jersey Nets - Orlando Magic

Typ:2
Kurs:1.40

A teraz drugi obiecany typ z najlepszej ligi świata w koszykówce czyli NBA, tym razem już nieco niższy kurs ale mecz bardzo pewny. Wybrałem pojedynek pomiędzy New Jersey Nets a Orlando Magic. Oczywiście zdecydowanym faworytem będzie ekipa gości, która nie tak dawno temu miała chwilowy kryzysy ale dwa ostatnie wygrane mecze z dwoma najlepszymi jak dotąd ekipa pokazały, że po kryzysie nie ma już żadnego śladu. Również gospodarze ostatnio mają zwyżkę formy ale ogólnie to w tym sezonie spisują się bardzo słabo co najlepiej pokazuję ligowa tabela w której są na odległej 25 pozycji a ich bilans spotkań to 9 wygranych i aż 21 przegranych. Goście są znacznie wyżej bo plasują się na 9 pozycji a ich bilans to 18 wygranych i 12 porażek. Myślę, że mimo średniego kursu warto postawić na ten mecz ponieważ Orlando w dwóch ostatnich meczach zagrało świetnie i również w tym powinno być podobnie a rywal znacznie słabszy myślę, że można się pokusić nawet na Handicap ale ja podałem nieco bezpieczniej.

Temat postu: Re: NBA 2009\10
PostWysłany: Pon Gru 27, 2010 11:55 pm 

Dołączenie: Pon Gru 27, 2010 11:51 pm
Sacramento Kings - Los Angeles Clippers

Typ:2
Kurs:2.00

Podobnie jak tydzień temu tak I teraz postanowiłem podać coś z NBA tylko, że tym razem podam dwa typy. Jako pierwszy wybrałem mecz pomiędzy Sacramento Kings a Los Angeles Clippers. Obydwie ekipy w tym sezonie nie spisują się najlepiej o czym świadczą bardzo niskie pozycję w tabeli. Gospodarze plasują się na ostatnim 30 miejscu z tragicznym bilansem, jak dotąd wygrali oni zaledwie 5 pojedynków a aż 22 przegrali. Goście również nie prezentują się najlepiej ale dzięki dużo lepszej dyspozycji w ostatnich meczach zdołali się podnieść na 26 pozycję a ich bilans to 9 wygranych i aż 22 przegrane mecze. Jak już wcześniej wspomniałem Los Angeles Clippers prezentuję ostatnio dobrą formę o czym najlepiej świadczą aż 4 wygrane na 5 ostatnich meczy, gospodarze natomiast wszystkie 5 pojedynków przegrali. Myślę, że warto postawić na to spotkanie ponieważ kurs wystawiony przez bukmacherów jest naprawdę wysoki a duże szanse na wygraną gości.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości