Kontynuacja pierwszej kolejki niemieckiego basketu. Na dziś zaplanowano jeden mecz. Oldenburg vs Brose. Nie widzę w tym zdarzeniu innej możliwości jak wygrana gospodarzy. Mistrzowie Niemiec charakteryzują się agresywną walką pod koszem i dziś na pewno to pokażą. Baskets dużo dużo niższa klasa od rywali. Mogą powalczyć ale nie starczy im sił moim zdaniem. Duży potencjał po stronie miejscowych według mnie zaowocuje w wygraną tego meczu. Jak dla mnie pewniak na dziś.
Xacobeo Blu:Sens - F.C. Barcelona Handicap -13,5 1,90 Bwin Hiszpania Bez Problemów
Inauguracje ligi ACB rozpoczniemy od dwóch meczów. ten mecz jednostronny jak dla mnie. Mistrzowie zagrają z beniaminkiem który dopiero zaczyna przygodę w ACB, więc na sam początek zapewne ostre lanie od Barcy. Goście szeroka ławka rezerwowych, a ataku wspaniali gracze no i wódź Navarro powinni dziś robić swoje. Mimo wyjazdu Handicap niski według mnie. Nie przesadzajmy to wielka Barca a nie Unicaja czy ktoś z niższej półki. Bite zwycięstwo barcy pokrywające Handicap.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum