Sportingbet to jedna z najstarszych i największych na rynku firm bukmacherskich na świecie. Bukmacher jest bardzo znany na całym świecie posiada kilka milionów użytkowników z ponad 220 krajów świata. Firma swą sławę zawdzięcza bardzo rozbudowanej ofercie zakładów kombinacyjnych. "miejsce na link rejestracyjny"
Dlaczego Sportingbet ?
ogromne doświadczenie na rynku bukmacherskim bardzo rozbudowana oferta zakładów kombinacyjnych brak minimalnej wpłaty bardzo częste i opłacalne promocje konto w polskim banku prosta w obsłudze strona, posiadająca polski interfejs zachęcające kursy brak podatku od wygranej możliwość zakładów nawet na zwycięzce wyborów prezydenckich polski support dostępny 10 godzin dziennie przez 7 dni w tygodniu (8:00-18:00)
Wpłata:
Na pewno dużym plusem Sportingbet jest brak minimalnej wpłaty, jednak należy pamiętać, że aby złożyć jakikolwiek zakład trzeba posiadać na koncie minimum 2 PLN. Możliwości wpłat jest naprawdę sporo: NETELLER, Moneybookers, Moneygram, a także poprzez konto bankowe, kartę kredytową i Przelewy24.
Wypłaty:
Wypłaty trwają do 7 dni roboczych, więc należy uzbroić się w cierpliwość. Niestety, minimalna kwota wypłaty wynosi aż 80 PLN. Firma wypłaca wygrane środki na konta bankowe, zwroty na kartę Visa i MasterCard, Moneybookers a także NETELLER.
Ocena:
Sportingbet jest bukmacherem bardzo cenionym. Główną zaletą bukmachera jest bardzo szeroka oferta zakładów kombinacyjnych z nienajgorszymi kursami. Jednak należy zwrócić uwagę na dość wysoką minimalną wypłate (wynosi ona aż 80 PLN) i czas trwania wypłaty (do 7 dni roboczych).
Moja ocena: 3.5/5
*Zastrzegam sobie prawo do powyższego artykułu, to ja jestem jego autorem i nie życzę sobie kopiowania mojej pracy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum