Expekt istnieje na rynku już od 1999 roku. W tym czasie firma zdołała przybrać sobie miano jednego z najsolidniejszych bukmacherów na świecie. Przyczyniła się do tego bardzo szeroka oferta zakładów, bezpieczeństwo i liczne promocje.. Bukmacher Expekt oferuje nam bonus 150PLN. - -->odbierz swój bonus<--
Dlaczego Expekt ?
brak jakiegokolwiek limitu wypłaty konto w polskim banku bardzo szeroka oferta zakładów bardzo przejrzysta i prosta w obsłudze strona polski interfejs pozwalający na łatwiejszą nawigację wciąż rozwijające się zakłady "live" różnorodność możliwości wpłat (poprzez moneybookers, konto bankowe, kartę kredytową) bez problemowe wypłaty rozbudowana sieć kasyna liczne promocje zarówno w zakładach sportowych jak i w kasynie support dostępny 24/7 minimalna stawka 1 PLN
Wpłaty:
Expekt oferuje nam bardzo nowoczesne metody wpłat. Do nie dawna każdy z nas opierał się na przelewach pocztowych, lub wpłatach poprzez konto bankowe. Natomiast poza powyższymi metodami dostępne są rownież depozyty poprzez: kartę kredytową/debetową, NETELLER, Ukash, Przelewy24, Moneybookers, a nawet Ivobank. Firma posiada minimalny depozyt w kwocie 40 PLN.
Wypłaty:
Wypłacić można każdą kwotę, bez względu na porę dnia. Możliwości wypłat jest naprawdę wiele: Moneybookers, NETELLER (procesy trwają kilka sekund), konto bankowe, karty kredytowe, ivobank (proces trwa do 3 dni roboczych).
Ocena:
Podsumowując Expekt jest bukmacherem bardzo solidnym i rzetelnym. Bukmacher nie robi problemów z wypłatami, co w dzisiejszych czasach jest na porządku dziennym. Myślę, że warto postawić na tą firmę.
Moja ocena 5/5
*Zastrzegam sobie prawo do powyższego artykułu, to ja jestem jego autorem i nie życzę sobie kopiowania mojej pracy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum